Formel 1 er en motorsport som med årene har blitt svært populær, kanskje spesielt i England og Tyskland. Finsk-tyskeren Nico Erik Rosberg er en av verdens beste Formel 1-førere og han kjører siden 2010 for Mercedes Grand Prix. Han er sønn av den velkjente verdensmesteren fra 1982, nemlig Keke Rosberg som den gang kjørte for Williams. Dette var også teamet som Nico Rosberg debuterte med og kjørte for i årene 2006-2009, disse årene ga ham en pangstart på karrieren.

Den første Formel 1-seieren tok Rosberg jr. under Kinas Grand Prix 2012. En annen tysker som også regnes som en av verdens beste, er Sebastian Vettel som kjører for Ferrari. Fra 2010 til 2013 stakk han av med verdensmester-tittelen, og da han vant i 2010 var han den yngste gjennom tidene, (den gang bare 23 år gammel). Da han i 2011 igjen stakk av med tittelen og dermed vant sitt andre førermesterskap, ble han den yngste noensinne til å vinne to år på rad.

Tyskerne får god konkurranse fra en engelskmann

Men det er ikke bare tyskerne som kan kjøre Formel 1. Engelskmannen Lewis Hamilton har også gjort stor suksess som fører i denne motorsporten. Han kjører for Mercedes og ble verdensmester i 2008 og senest i 2014. Det er dermed ingen tvil om at han gir tyskerne god konkurranse, og det blir spennende å se hvem som stikker av med tittelen som førermester i 2015. Disse tre Formel 1-kjørerne regnes som de tre beste i dag og det er derfor høye forventninger om at en av disse kommer til å vinne, noe som kommer tydelig fram når man ser at de er tippet som favoritter på alle de store sportsidene i dag.