Mercedes er årets favoritt til å vinne sammenlagt som det beste Formel 1 teamet. Mercedes har siden 2009 vært presentert som laget Mercedes AMG Petronas Formula One Team, forkortet som Mercedes GP.

Etter et års forberedelser debuterte Mercedes GP som vi kjenner teamet som i dag, med selveste Michael Schumacher som den ledende sjåføren i 2010. Han hadde vært borte fra sporten i 3 år og som kjent hadde han hele syv verdensmesterskap å vise til før comebacket. Sammen med Nico Rosberg skulle de føre nok en gang Mercedes opp til tronen som den beste bilprodusenten i verden.

Før årets sesong var det store diskusjoner både blant bookmakere og spillere, hvem har det beste teamet. Sesongen er allerede godt i gang etter åpningen i Australia 15. mars, med Mercedes som favoritter så langt. Men innad i Mercedes teamer er det også store forskjell i sjansene Nic Rosberg og Lewis Hamilton i følge ekspertene. Det ser ut som sesongen kan bli veldig spennende hel til avslutningen i varme og herlige Abu Dhabi 29. november.

Mercedes er ikke bare en bil, men også en velkjent motor som mange av de andre lagene også benytter seg av. Mercedes leverer motorer i alle typer og former og Renault byttet til Mercedes motorer før fjorårets sesong. I år kjører Lotus og Williams Martini med Mercedes motor. Men det er Mercedes selv som har vunnet hele tre av seks mulige seire hittil i år og leder derfor også lagkonkurransen.

Nevnte Nico Rosberg kjører fortsatt for Mercedes GP og har vunnet både Spania Grand Prix og Monaco Grand Prix denne sesongen. Han er også sønnen til tidligere verdensmester Keke Rosberg. Nico tok sin første Formel 1 seier i Kinas Grand Prix i 2012.

Hos Nordicbet kan man altså følge med på resultater og utviklingen av oddsen, både på lagkonkurransen og de individuelle oddsene for hver enkelt sjåfør. Det blir spennende å følge med på utviklingen og hvem som har tatt de største seierne etter sesongavslutningen i november.